Färggrann löpning

Vissa dagar känns det nästintill omöjligt att ta sig ut i löpspåret. Man är lite trött, vädret är grått och tv-soffan har aldrig sett så inbjudande ut. Något som kan hjälpa då är lite roligare träningskläder. En knallrosa tröja och ett par zebrarandiga tights kan faktiskt ge dig den där extra sparken i baken du behöver för att ta dig ut. Om du inte känner dig riktigt bekväm i mycket färg och vilda mönster kan du testa ett par färgglada skor eller kanske bara ett par strumpor. Oavsett så kan färgklicken hjälpa dig få den energin att ta dig ut.

Andra sätt att liva upp träningen

Idag känner många en press att träna för att hålla sig hälsosamma och slanka. Det är dock mycket större chans att du fortsätter din träning om du hittar en träningsform som är både rolig och effektiv. Att löpa är en perfekt träningsform för den som måste vara flexibel med träningstid och plats. Ibland kan löpningen dock kännas lite trist och ett sätt att liva upp träningen är att ha ett lopp att träna inför. Ta ett lopp som ger dig en lagom utmaning, så att du måste träna för att få en bra tid. Ett tips är det Populära loppet Colorsplash, som är ett lekfullt lopp där deltagarna får färg kastad på sig under loppets gång.

Även barn behöver röra på sig

Även barn behöver röra på sig i vardagen. Leken är ett naturligt och viktigt sätt för barn att röra på sig och de har ofta inte en tanke på att vara försiktiga med kläderna. Då är det viktigt med kläder som både är bekväma och tål lek. Nu för tiden finns ett stort utbud av sådana kläder, för alla sorters tillfällen. En snygg skjorta barn kan leka i underlättar till exempel även vid mer uppklädda tillfällen. Framför allt vid sådana event som kräver mycket stillasittande och lyssnande kan det vara otroligt skönt för barnen att kunna ta en paus för att leka, utan att föräldrarna behöver oroa sig för att kläderna blir förstörda.